torsdag 6 oktober 2011

Stora Skogsodjuret i farten igen

Ja då har Stora Enzo gjort det igen. Huggit skog där de inte fick hugga. Den här gången har de varit inne och huggit i två olika naturreservat. I ett tarvligt försök att dölja det hela har de kapat av alla stammar med reservatsmarkering. Läs mer i Nerikes Allehanda.

Som alltid skyller de på brister i kommunikationen, eller att man "har brustit i hanteringen". Personligen är jag helt övertygad om att dessa "tabbar" är satta i system. Ärligt talat, det händer ju i princip aldrig någonting när "misstagen" uppdagas- inga böter, ingen skamvrå, ingenting. Gång, på gång, på gång. "Misstag", "felbedömningar"... "Förlåt, det ska inte hända igen". Nästa vecka, månad, år ser det exakt likadant ut.
Skogar som aldrig skulle huggas fälls. Vart tredje hygge följer inte miljölagen. Avverkningar i naturreservat. Överkörda fornlämningar etcetera.
"Oj då. Sorry. Alltså... vi har lite problem med kommunikationen här."

Om företaget verkligen har sådana problem med kommunikationen mellan de olika delarna inom koncernen så undrar man ju hur de överhuvudtaget har kunnat bedriva en miljardalstrande näringsverksamhet under så många år?

//J.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar