torsdag 8 december 2011

Jippiiiiii!

Första recensionen på min bok (Kungen är död - leve de ofödda barnen) kom idag. Eller kom idag gjorde den  inte, men jag fick tag i den först idag. Och: den var verkligen jättebra! Tänk att kunna saxa sådana här fraser:

"Söderqvist är en lika modig som engagerad berättare när han tar sig an sin uppgift, att avslöja civilisationens osynliga gisslan: människans frihet."

Eller:

"Söderqvist har utan tvekan lämnat ett gott bidrag till diskussionen om civilisationens vara och mänsklighetens frihet.


Om du vill läsa hela recensionen så är det bara att följa denna länk:  Fria Tidningen.

Shit vad jag är glad.

//Johannes

2 kommentarer:

 1. Den är du väl värd! Jag har den som kvällslitteratur nästan varje kväll. Den inspirerar i små doser. Allt på en gång är för mycket för den är så tankeväckande. Saknar dock
  en del äldre litteraturhänvisningar, men det är kanske för att jag är så gammal eller rättare, levt så länge. Jag vaknade redan år 1966!
  Bästa hälsningar
  Leif Björnlod

  SvaraRadera
 2. Hej Leif.
  Ja, det var ett medvetet val jag gjorde; att i största möjliga mån använda mig av moderna publikationer. Mest för att allt material skulle kännas sannolikt, nytt och inbjudande för läsarna, men också för att slippa den tråkiga kritik som man alltid får om man stödjer sig på gamla publikationer. Därmed inte sagt att äldre information är dålig - långt ifrån. Det var mest bara ett taktiskt grepp från min sida.

  När det gäller personer som varit extremt tongivande eller kanske rentav varit grundande för ett visst tänkesätt har jag försökt redovisa dem: T.ex. Krapotkin och Thoreau.

  Och Leif: TACK!

  //J.

  SvaraRadera